Club van 50

 
De Club van 50 bestaat uit leden, oud-leden, vrienden, familie en relaties van De Koog, ’t Jeugdhuis of B3 die met een donatie van 50 euro ons poppodium financieel ondersteunen. Deze kleine bijdragen maken een groot verschil voor het podium!

Betere faciliteiten en middelen
Het geld dat via de Club van 50 wordt binnengehaald wordt duurzaam in het belang van het podium besteed. Dus geen lagere bierprijs of goedkope feesten, maar bijvoorbeeld betere faciliteiten en middelen, zoals beter licht en geluid. Jaarlijks komt het bestuur met een plan hoe het geld uit dit potje wordt uitgegeven.

Dankbetuiging
Een donatie geeft lidmaatschap tot de Club van 50 voor een looptijd van twee jaar. Als dank voor je steun krijg je gedurende deze periode een eervolle vermelding op de Club van 50-poster. Daarnaast worden alle Club van 50-leden uitgenodigd om deel te nemen aan het jaarlijkse eindfeest.

Lid worden?
Lid worden van de Club van 50 doe je door het digitale donatieformulier hieronder in te vullen of het papieren donatieformulier in te vullen en op sturen naar wim@honigenhonig.nl. Voor vragen kun je terecht bij de sponsorcommissie die te bereiken is via wim@honigenhonig.nl