Zaalverhuur B3

Zaalverhuur Poppodium B3

Poppodium B3, de originele locatie voor een eindexamen-, (school)feest, live-optreden of vergadering!

Bij Poppodium B3 bent u aan het juiste adres! Het is mogelijk de zaal van Poppodium B3 te huren. Gezien de horecavoorzieningen en de indeling van het pand is dit mogelijk voor groepen en gezelschappen tot + 180 personen. Poppodium B3 verzorgt bij gebruik van de zaal de horeca en kan in overleg voor catering, zoals borrelhapjes of night snacks zorgen. Daarbij wordt u en uw gasten o.a. geholpen door SVH-gediplomeerde vrijwilligers.

Parkeren en openbaar vervoer

Poppodium B3 biedt een ruime parkeergelegenheid. De centrale ligging tussen Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk en de bereikbaarheid van Poppodium B3 zorgen ervoor dat Poppodium B3 een uitstekende locatie is voor uw evenement. We zouden het dan ook erg leuk vinden om u en uw gasten te mogen ontvangen op onze mooie locatie.

Meer weten over de mogelijkheden van Poppodium B3?

Voor (prijs) informatie en een bezichtiging of rondleiding van Poppodium B3 kunt u contact opnemen met Hugo van Arem (0653-882235).

Let op! Verhuur van Poppodium B3 is beperkt!

Net als elke vereniging of stichting in Langedijk worden de verhuurmogelijkheden beperkt door de Algemene Plaatselijke Verordening van Gemeente Langedijk. In Artikel 2:34e Bijeenkomsten bij paracommerciële rechtspersonen staat het volgende:
“Het is paracommerciële rechtspersonen verboden om bijeenkomsten van persoonlijke aard en bijeenkomsten die gericht zijn op personen die niet of niet rechtstreeks bij de activiteiten van de desbetreffende rechtspersoon betrokken zijn te houden.”