Beleid Poppodium B3 en het corona-virus

Vrijdag 27 maart 2020

Corona-crisis en B3

De regering heeft op 23 maart 2020 aanvullende maatregelen genomen die de verspreiding van het Corona-virus tegen moeten gaan. Dit betekent in ieder geval dat Poppodium B3 tot 1 juni 2020 gesloten blijft. Het bestuur van B3 heeft besloten het seizoen 19/20 als beëindigt te beschouwen. Dit betekent dat er tot het einde van de zomervakantie (04 juli 2020 tot 16 augustus 2020) geen evenementen worden gehouden in B3.

Wat betekent dat voor bezoekers?
Tot 16 augustus 2020 zijn alle evenementen opgeschort. Wanneer de Corona maatregelen worden versoepeld zullen er weer evenementen worden georganiseerd.

Wat betekent dit voor vrijwilligers?
De reguliere vergaderingen, meetings en klusdagen kunnen, zolang de maatregelen gelden, geen doorgang vinden. Afhankelijk van het versoepelen van deze maatregelen kunnen de vergaderingen, meetings en klusdagen weer doorgang vinden, dit is sowieso na 1 juni 2020.

Het bestuur van B3 wenst alle bezoekers en vrijwilligers sterkte in de aankomende tijd. Als deze crisis voorbij is gaan we met veel enthousiasme weer evenementen organiseren.

Vriendelijke groet

Namens bestuur B3,
Voorzitter,
Auke Zeijlstra

 

 

 

Vrijdag 20 maart 2020

Het corona-virus houdt de hele wereld op het moment in zijn greep. Via dit bericht willen wij u informeren hoe Poppodium B3 hier mee om gaat. Het aantal bezoeker is gemaximeerd tot 100 personen per evenement.

Op onze locatie aan het Beverplein 3 hebben wij extra aandacht voor het naleven van de hygiëne regels voorgesteld door het RIVM. Onze vrijwilligers werken op basis van vakbekwaamheid en de kwaliteitseisen conform de SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca). Daarnaast wassen zij regelmatig hun handen.

Tevens geven onze vrijwilligers geen handen meer en wordt er gepast afstand gehouden. Onze voorkeur gaat in de huidige omstandigheden uit naar betalen met PIN. Zou u daar rekening mee willen houden?

Uiteraard houden we nauwlettend de ontwikkelingen en het advies van de RIVM in de gaten.

Met vriendelijke groet.

Poppodium B3