Blues in B3 met “Tribute to the Blues Band”

Door omstandigheden is deze band verplaatst naar 25 mei 2019!

 

Zaterdag 25 mei 2019 komt deze fantastisch Bluesband naar B3 in Sint-Pancras.

Ter voorbereiding op hun Theatertour in het seizoen 2019/2020 speelt de band op enkele exclusieve locaties in Noord-Holland. Dit is de gelegenheid om deze band te horen op ons podium. De Tribute to the Blues Band is ontstaan uit pure liefde voor de bluesmuziek. Het repertoire bestaat voornamelijk uit ‘klassiekers’; van de prille beginjaren van de blues (o.a. Robert Johnson) tot aan hedendaags werk van (bluesrock)gitaristen zoals John Mayer en Joe Bonamassa. De band bestaat uit: Jeff de Bies (zang) Jos Baltus (gitaar & zang) Frank Turkstra (bas) Henk-Jan van der Horst (drums) Wouter Klaase (toetsen/Hammond).

De band verzorgt een gevarieerd muzikaal programma, waarbij vele bekende blues(rock)nummers langskomen. Denk hierbij aan artiesten zoals Robert Johnson, Sonny Boy Williamson, Muddy Waters, Eric Clapton, BB King, Jeff Healey, Stevie Ray Vaughan, Rory Gallagher, Gary Moore en andere blueshelden. Ook werk van Nederlandse bodem zit in het veelzijdige repertoire, met nummers van o.a. Brainbox, Flavium, Focus en Cuby & The Blizzards. Ook hedendaagse helden zoals Joe Bonamassa en John Mayer komen aan bod.

Kortom, een volwaardige ‘Tribute to the Blues!’ Theaterprogramma ‘Tribute To The Blues’, staat gepland in het theaterseizoen 2019/2020. Het theaterprogramma neemt je eerst mee terug naar de jaren ’20 van de vorige eeuw. Het publiek maakteen ‘muzikale reis’ door de tijd. Tot in het heden! Voor het theater zal de band worden aangevuld met o.a. backing vocals en gastartiesten. wwwclub-b3.nl , www.tributetotheblues.nl

Kortom: Kom zaterdag 25 mei 2019 naar Poppodium B3! Beverplein 3, Sint-Pancras.

https://www.facebook.com/events/2226228997399612/

Fotocredit: Eva Former